Nieuws

Blijf op de hoogte!

Stuur mij de Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van de ontwikkelingen rond de voorgenomen plaatsing van windturbines in de polders Rijnenburg en Reijerscop? Abonneer u dan gratis op onze Nieuwsbrief.
U vindt reeds verschenen nieuwsbrieven op onze website.

* vereist


Buren van Rijnenburg gebruikt de gegevens die u op dit formulier verstrekt uitsluitend voor de verzending van onze nieuwsbrief.
Klik in het hokje om deze keuze te bevestigen.

U kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link ‘Afmelden voor deze lijst’ te klikken in de voettekst van elke email die u van ons ontvangt, of door contact met ons op te nemen via burenvanrijnenburg@gmail.com. We zullen uw gegevens met respect behandelen. Bezoek onze website voor meer informatie over onze privacypraktijken. Door hieronder op de knop te klikken, stemt u ermee in dat wij uw gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

Wij gebruiken Mailchimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u in te schrijven, erkent u dat uw informatie wordt overgedragen aan Mailchimp voor verwerking. Learn more about Mailchimp’s privacy practices here.